Business Brain Training

Business Brain Training
Na een Brain Training bent u in staat om:

  • uw hersencapaciteit beter te benutten
  • sneller te leren
  • effectiever informatie te verwerken

De toenemende dagelijkse werkzaamheden, het verwerken van steeds meer informatie en de snelheid waarmee de opgedane kennis veroudert, maken het noodzakelijk technieken te leren die u in staat stellen sneller te leren en informatie effectiever te verwerken. Naast een globaal inzicht in de werking van de hersenen wordt een breed scala van technieken behandeld zoals:

Mind mapping
Mind mapping is een simpele en praktische techniek om meer delen van de hersenen te activeren waardoor u sneller leert en beter kan onthouden. Deze techniek is onder meer geschikt om complexe informatie te structureren, gedachten te ordenen, projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden en uw creativiteit te vergroten.

Informatie verwerken
Bekend is dat we na één dag gemiddeld nog maar 20 % van de eerder opgedane kennis kunnen reproduceren.

    • Wat kunt u doen om dit, op een ontspannen wijze, aanzienlijk te verbeteren?
    • Hoe kunt u uw concentratie en motivatie verbeteren?
    • Welke praktische zaken kunt u op uw werkplek veranderen om effectiever te werken en te studeren?

Geheugentechnieken
Uw geheugen is bepalend voor succes en vreugde. Bovendien heeft uw geheugen een directe betrokkenheid bij het oplossen van problemen, bij creativiteit en bij elk proces dat verbeeldingskracht vereist. Het is mogelijk uw geheugen te verbeteren door te weten hoe het werkt en geheugentechnieken toe te passen. Deze technieken zijn ook toepasbaar voor het onthouden van namen en andere zaken.

Snellezen
De hoeveelheid informatie op onze aardbol verdubbelt iedere 18 maanden. Om bij te blijven is het noodzakelijk dat u leestechnieken leert waarmee u sneller kunt lezen met een beter begrip van de inhoud. De meeste cursisten verdubbelen hun leessnelheid al tijdens de training.

Brain training

BrainStudio is de grondlegger van de brain trainingen. Sinds het jaar 1992 biedt BrainStudio een concept aan dat technieken bevat die ervoor zorgen dat mensen sneller en beter informatie verwerken. Doormiddel van brain training kun je jouw hersenen trainen en het maximale uit jouw hersencapaciteit halen.

Een brain training kan zo wel door bedrijven als door consumenten gevolgd worden. Het voordeel voor bedrijven is dat iemand sneller en efficiënter leert leren en werken. Voor de consument heeft een brain traing het voordeel dat je minder gestrest bent en hierdoor een gezonder leven hebt.

geestelijke-gezondheid.dutchstart.nl

hersenen.startsearch.nl